Carlo Ancelotti og Bayern München har nu slået deres egen rekord, fra 2004. Den omhandler nederlag på stribe, du kan læse meget mere om det længere nede.

Af Lasse D. Drescher

Det tyske storhold Bayern München har tabt flere kampe, end de måske selv havde forventet da sæsonen startede. Bayern har ikke haft så negativ en start på sæsonen, i de sidste 12 år. Det skete efter Champions League-nederlaget til Rostov i aftenens kamp.

Det er på ingen måde en virkelig dårlig stime Bayern har haft. De fleste klubber ville elske, og have den rekord som Bayern har for sæsonen. Det er bare ikke de resultater man plejer at se for mesterskabsfavoritten.

(Photo by Joosep Martinson/Bongarts/Getty Images,)

(Photo by Joosep Martinson/Bongarts/Getty Images,)

Carlo Ancelotti har overtaget efter Pep Guardiola, og det ligner på nuværende ikke en forbedring på trænersædet. Bayern ender ikke nummer et i deres Champions League-gruppe, og så fik Rostov deres første sejr i hele gruppespillet.

Statistikken fortæller at Bayern München ikke havde tabt to kampe i streg, i den første halvdel af sæsonen, siden 2004. Det er så sket, eftersom at Bayern først tabte til Borussia Dortmund i weekenden, og så nederlaget i aften til Rostov.

Læs også: Spalletti: Han kan sagtens spille for Barcelona og Bayern