Af Anders Lang Jensen

Det har de sidste par sæsoner været den kinesiske superliga, som har tiltrukket mange store stjerner i de store europæiske ligaer. Nu er landet i vest dog også interessant nemlig intet mindre end den amerikanske MLS.

Photo by Lars Baron/Bongarts/Getty Images

I dag melder flere rygter, at Bayerns angrebsstjerne Robert Lewandowski er klar til at forlade den sydtyske storklub for i stedet at forfølge drømmen om at leve i USA. Sammen med sin polske kone går de med drømme om storhedens land i stedet for det tyske liv. Det melder den engelske avis The Sun.

Nærmere bestemt byen Los Angeles forsøger parret angiveligt at flytte til. Det afslører Bayern-stjernens kone nu i et interview. Den eneste professionelle fodboldklub beliggende i LA er nemlig den amerikanske storklub LA Galaxy, hvorfor den muligvis bliver en polsk angrebsstjerne rigere inden længe.

Robert Lewandowski har haft en forrygende sæson hos Bayern. //Getty

Den 29-årige polak har et mere eller mindre anstreng forhold til klubben i Sydtyskland, hvorfor et skifte væk fra Allianz Arena i München virker oplagt. Men ikke ligefrem et skifte til USA hvor spanske Real Madrid eller nogle engelske storklubber umiddelbart er mere oplagte for Lewandowski.

I en snak med avisen Business Insider afslører konen Anna Lewandowska deres planer i fremtiden, grundet forretninger konen er med i. ”Jeg tror vi vil bruge noget tid i Los Angeles. Det drømmer vi om, og der vil vi udvikle vores brand.”

Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images

”Vi håber, at Robert vil afslutte sin karriere i en klub i Los Angeles, det drømmer vi om”, slutter superstjernens bedre halvdel.

Lewandowski har de sidste sæsoner været en utrolig vigtig mand i front for Bayern-holdet i både national Bundesligaen og europæisk i Champions League. I sæsonens første 13 runder i den tyske liga er det allerede blevet til samme antal mål nemlig 13 af slagsen fra polakkens fødder.

Der er altså måske udsigt til et voldsomt tab for ledelsen i Bayern, der må på jagt efter en ny superspydspids.