(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

af: Emil Plovgaard

Real Madrid har indtil videre ikke formået at forsvare det spanske mesterskab særlig godt, og i øjeblikket er man hele otte point bagefter FC Barcelona, der ligger solidt placeret på en førsteplads i Spaniens bedste række.

Men hvad der er endnu mere bekymrende for den spanske kongeklub, er tilsyneladende, at de forreste profiler på holdet er inde i en formmæssig nedgang.

Således har Cristiano Ronaldo, Karim Benzema og Gareth Bale kun formået at score otte mål tilsammen i ligaen indtil videre.

Og den ringe form får, som altid, de spanske tabloid-medier til at rygte en ny angriber til Madrid-lufthavnen i nærmeste fremtid.

Harry Kane er blevet kædet sammen med det helt store skifte til Real Madrid, mens Mauro Icardi for nylig er poppet op som et muligt emne for madrilenerne.

Men den spanske avis, Diario Gol, hævder, at Ronaldo ikke vil have Inter Milan-angriberen til den spanske hovedstad. I stedet for vil han, angiveligt, have klubben til at udse sig et nyt mål, nemlig landsmanden – André Silva.

GIGANTISK BUD: Real vil hente Liverpool-stjerne for kæmpe beløb

Ronaldo kender Silva særdeles godt fra deres fælles tid på det portugisiske landshold, hvor den 22-årige angriber har en imponerende statistik. 11 mål er det blevet til i 18 kampe.

De to spillere deler ikke bare samme flag. Nej, de deler skam også samme agent. Nemlig Jorge Mendes, som også er gode venner med præsidenten i Real Madrid, Florentino Perez.

AC Milan har indtil videre haft problemer i den hjemlige liga, og er i øjeblikket uden for rækkevidde til de pladser, der giver adgang til europæisk fodbold i næste sæson.

Diario Gol skriver desuden, at André Silva vil være tilgængelig til en meget lavere pris end Mauro Icardi.

Wenger på rov: Arsenal vil hente Sevilla-spiller for kæmpe beløb