West Ham United har lige nu gang i en ikke så god Premier League-sæson. Træner Slaven Bilic nævnes i medierne som den næste, der bliver fyret og i dag gik det så galt igen. Hans mandskab mødte i et vaskeægte London-derby Tottenham Hotspurs på hjemmebane. Efter en times spil stod det klart: Bilics tropper anført af anfører Mark Noble var bagud 3-0.

Efter et rødt kort til hjemmeholdet og en sen reducering til 3-2 fra West Ham United, var der pludselig drama de sidste fem minutter af kampen. Mere blev det dog ikke til og Tottenham-træner Mauricio Pochettino kunne glæde sig over 3 point.

I disse dårlige West Ham United-tider vil vi dog gerne hylde klubbens traditioner og hermed også fejre nogen af klubbens aller bedste spillere. Vi starter med en gammel kending og faktisk også en Tottenham-spiller.

Af David Paris 

Scott Parker

Scott Parker kom til klubben fra Newcastle i 2007 og blev øjeblikkeligt en succes. Den hårdtarbejdende, intelligente midtbanespiller var fra dag 1 en indflydelserig mand på West Ham-midtbanen. I løbet af de næste fire år skulle den engelske landsholdsspiller komme til at spille næsten hver evig eneste West Ham-kamp, hvilke gjorde ham til en kæmpe fan-favorit i denne tid. Han blev et af årene kåret til Årets spiller i Premier League. I 2011 gik eventyret videre til netop Tottenham, der også nød godt af Parkers kvaliteter inden han i 2013 trak sig tilbage med professionel fodbold i den næste bedste række hos klubben Fulham. I sommers valgte han at lægge støvlerne på hylden.

Brug piletasterne herunder, hvis du vildere til næste side