Carlos Tevez

Selvom der i denne tid florerer rygter om, at den tidligere Manchester City-spiller, Carlos Tevez, skulle være på vej væk fra sin kinesiske arbejdsgiver, på grund af overvægt og manglende disciplin, er der ingen tvivl om, at den argentinske angribers tid i West Ham United var noget for sig selv. Tevez kom til klubben i 2006-07-sæsonen og var hovedårsag til, at klubben i den følgende sæson ikke rykkede ud af den bedste engelske fodboldrække.

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

Han blev i den sæson kåret til West Hams bedste spiller og blev senere hentet til Manchester United, hvor han udfoldede sit sande potentiale.

Paolo di Canio

Den italienske fodboldspiller Paolo di Canio er i nyere tid nok mest kendt for sin trænertid, men faktisk var han også spiller i West Ham United – og en af de bedste. Han tilbragte kun nogle få sæsoner i klubben, men formåede på den korte tid at smelte fansenes hjerter og skrive sig inde i historiebøgerne med flotte præstationer og vigtige mål. I 99-00-sæsonen nettede han 16 gange i 30 kampe i Premier League, hvilket er over ét mål per kamp. En imponerede statistik i sig selv, men det var ikke hovedårsagen til at italieneren var så stærk en karakter i klubben og fortsat er det.

Di Canio blev populær på den måde han opførte sig; både på og uden for banen. Har man set nogle af kampe, Di Canio har stået i spidsen for West Ham United som træner, ved man, hvad der menes. Han er livlig, sjov og underholdende bare at kigge på. Han går helt amok, når der scores mål og samtidig kan han blive så stiktosset, når der er noget, der ikke går hans vej.

Brug piletasterne herunder, hvis du vildere til næste side