Den engelske avis Daily Express har netop offentliggjort at den centrale forsvarsspiller Phil Jones har forlænget sin kontrakt til 2019 med muligheden for en et-årig forlængelse.Phil Jones er3 år og kom til Manchester United allerede i 2011. Han har spillet 128 kampe for klubben og var med at til at vinde Premier League i 2013.

Louis van Gaal udtalte til Daily Express:

Vi er glade og tilfredse med at Phil har indgået en ny kontrakt. Han er en talentfuld fodboldspiller med stor diversitet i sit spil og han kan spille flere forskellige positioner.

 
Phil Jones egen kommentar til kontrakten:Jeg er glad for at have lavet en ny kontrakt. Jeg har virkelig nydt min tid her og jeg ser frem til at fortsætte den udvikling jeg har gang i her. (…) Dette er en fantastisk klub at være en del af og jeg kan ikke vente til vi er i gang med en ny sæson.”