Foto James McDonald/Getty Images

Foto James McDonald/Getty Images

Der er gang i svingdøren hos engelske Chelsea F.C. i dette transfervindue, og her til aften, er det så netop blevet bekræftet, at man har hentet brasilianske Alexandre Pato ind.

Angriberen kommer til på en lejeaftale, der gælder for resten af denne sæson. En anden brasilianer skifter London ud med Kina, da Ramires netop har skrevet under på en kontrakt med en kinesisk klub.

Rygterne havde allerede forudsagt, at dette skifte ville ske, og vi havde her på fodboldspilleren også kaldt skiftet noget tid i forvejen. Brasilianeren kommer dermed til at spille sammen med sine landsmænd Willian og Oscar.

Derudover er Diego Costa også født i Brasilien, men har dog valgt at spille for det spanske landshold.

Pato kommer til fra brasilianske Corinthians, hvor han har lavet ni mål i 30 kampe. Han havde dog større succes hos italienske A.C. Milan, hvor han lavede 51 basser i 117 kampe.

Men Chelsea er ikke slut med handler for i dag, for man har også solgt brasilianske Ramires til den kinesiske klub Jiangsu Suning. Ramires skifter dermed fra Chelsea, som han har spillet for siden 2010.

Ramires forlængede sin kontrakt med Chelsea for tre måneder siden, men så lang tid bliver han dog ikke i klubben. Kineserne køber ham pr. dags dato for en formodet sum af 250 millioner danske kroner.

Læs også: Vanvittig udtalelse fra Lampard: Ingen er glade i Chelsea