Lampard har udtalt sig om den igangværende kritik af Chelsea-mandskabet og den tidligere manager Jose Morinho. Desuden beskriver han Chelseas placering I Premier League som ‘chokerende’. 

De regerende Premier League-vindere Chelsea befinder sig i øjeblikket tættere på nedrykningszonen end Champions League-pladserne og med kun fire point til stregen, kan Chelsea potentielt rykke ned.

Muligheden for at komme tilbage og måske prøve at forsvare Premier League-titlen er minimal og allerede nu snakker eksperter og fans om, at det kunne være historiens værste titelforsvar. Disse dårlige resultater kostede i sidste ende Jose Mourinho jobbet, manden der seks måneder forinden havde løftet det engelske trofæ på Stamford Bridge. Og netop tiden under den portugisiske manager fortæller den tidligere Chelsea-anfører Lampard mere om. Han siger:

“Ingen er glade i Chelsea lige nu. Spillerne er ikke glade for den nuværende situation. Ej heller Jose Mourinho der desværre er fyret nu”. Dette skriver givemesport.com.

Engelske Lampard fortsætter med at snakke om fyringen af Mourinho: “Jeg synes, det var en vanskelig beslutning. Det er ikke let at sige, om det var rigtigt eller forkert den beslutning, der blev taget, før du ser på, hvordan det går i fremtiden, de næste to eller tre år.”

Artiklen forsætter under billedet… 

jose

“Nogle gange har man brug for forandring. Chelsea er meget vant til det. Dog har klubben altid leveret resultater, så jeg håber at se dem komme tilbage til den øverste halvdel af tabellen meget snart,” slutter Lampard, der i øjeblikket spiller for den amerikanske klub New York City.

Læs også: Chelsea-vagt fyret: Se hvorfor her

Læs også: Chelsea har to erstatninger klar til trænerposten, samtidig med man er på jagt efter Griezmann