Belgiens venskabskamp mod Spanien, er blevet aflyst i kølvandet på de tragiske terrorangreb i den franske hovedstad, Paris, som kostede 129 mennesker livet.

Kampen bliver aflyst, fordi de belgiske myndigheder ikke kan garantere for tilskuernes sikkerhed, efter at Stade de France i fredags var et terrormål, under kampen mellem Frankrig og Tyskland.

De franske myndigheder har identificeret en belgisk gerningsmand til at være hovedgerningsmanden i disse angreb.

Det belgiske fodboldforbund blev derfor i går aftes enige i samarbejde med det spanske fodboldforbund om at aflyse kampen.

En pressemeddelelse fra det belgiske fodboldforbund, som blev offentliggjort i går aftes lyder således:

Med de usædvanlige omstændigheder taget i betragtning, vil vi ikke tage nogen risiko, hvad angår sikkerheden for både spillere og fans, og vi har derfor i samarbejde med det spanske fodboldforbund at aflyse kampen.

Mere sikkerhed – Kør hjemmefra lidt før

Men det er ikke kun i Belgien, at sikkerheden bliver vægtet højt, efter fredagens terrorangreb. Også i Danmark vil politiet være massivt til stede under dagens kamp mod Sverige, og derfor opfordrer man fans til at komme til kampen allerede klokken 19.15.

Selvom de franske spillere i fredags blev berørt af terrorangrebene i forbindelse med venskabskampen mod Tyskland, så har det ikke afholdt det franske landshold at rejse til England, og spille kamp mod det engelske landshold på Wembley i aften.

Dog vil der være et massivt politiopbud til stede før, under og efter kampen, så kampen bliver spillet i ro og mag, uden diverse optøjer fra ballademagere.