Den belgiske avis Het Laatste Nieuws melder, at Everton vil kræve i omegnen af €80 millioner, såfremt klubber skulle være interesseret i den bomstærke belgier.

Foto: Chris Brunskill/Getty Images

Foto: Chris Brunskill/Getty Images

Lukaku er en spiller, som er ønsket af mange storklubber, og derfor er hans fremtid endnu uvis. Han har selv udtalt, at han muligvis kommer til at forlade Goodison Park efter indeværende sæson, da han drømmer om at prøve sig selv af i Champions League, og det er ikke muligt med Everton.

Chelsea, Manchester United, Paris Saint-Germain skulle efter sigende være meldt interesseret i belgieren, men Everton har overhovedet ingen intentioner om at sælge inden for den nærmeste fremtid, og det bliver derfor en dyr fornøjelse, hvis den blå side af Liverpool skulle slippe ham.

Læs også: Chelsea-ikon hylder Schmeichel

Ifølge den belgiske avis, Het Laatste Nieuws, kræver Everton nemlig et bud på 80 millioner euro, som ifølge dagens valutakurser svarer til omkring 600 millioner kroner.

Såfremt han bliver handlet til den pris, vil han blive den dyreste belgiske fodboldspiller nogensinde, og dermed også slå Kevin de Bruynes rekord.

Romelu Lukaku har i indeværende sæson været i fremragende form og han har kvitteret med 18 mål.

Lukaku kom til Everton fra Chelsea i 2014, og den 22-årige angriber har siden da været en vital del af Evertons startopstilling.

Læs også: Arsenal-stjerne: Vi bliver verdensklasse når vores hold er fuldendt