Det er sommer og det er tid til transfer. Det er ofte realitet i de store klubber henover sommeren og lige før sæsonstart. En af de spillere, der formentlig kommer til at indgå i en transfer er Chelsea-spilleren Thibaut Courtois, der til daglig spiller for den engelske Premier League-klub Chelsea.

Den 26-årige målvogter har gennem en længere periode været rygtet væk fra Stamford Bridge, og nu er skiftet tættere på at lykkedes end nogensinde før. Real Madrid er nemlig meget interesserede i at tilknytte den belgiske landsholdsmålmand og dermed få et nyt førstevalg. Keylor Navas kunne nemlig meget vel blive solgt til en andenklub. Og så er planen at Thibaut Courtois skal overtage hans plads på Santiago Bernabeu.

Chelsea jagter endnu en forstærkning: Denne gang har de Real Madrid-spiller i sigte

Den holdning er den belgiske landsholdstræner også af. Han hedder Graeme Jones. Og ifølge det engelske medie Goal.com, så er han sikker i sin sag. Courtois kommer til at skifte klub denne sommer. Og det bliver, ifølge ham, helt sikkert Real Madrid, der ender med at købe ham.

Jones udtaler sig

Chelsea-spilleren Thibaut Courtois har været i Chelsea siden 2011, men hans familie bestående af en kone og to børn, har hele tiden været bosat i Madrid. Så et skifte vil gavne familiesituationen. Han vil få mere tid med familien. Det er blandt andet et ønske som Courtois’ kone har haft i en længere periode.

Graeme Jones siger dette. Han siger: “Jeg er ret sikker på at Thibaut Courtois skifter. Han har under et år tilbage af sin kontrakt og hvis de skal have penge for ham, så skal han skifte nu. Ellers får Chelsea ingen penge. Jeg kan kun se at han skulle skifte nu. Der er ingen andre muligheder.”