Chelsea jagter ifølge spansk medie endnu en midtbanespiller, frem mod den kommende sæson.

Af Lasse D. Drescher

Den 24-årige kroatiske Real Madrid-spiller Mateo Kovacic, har længe været eftertragtet. Specielt af Premier League-storklubber, og nu meldes det at endnu en klub er med i kampen. Manchester United og Tottenham har været de primære kandidater.

(Photo: Getty Images)

Nu har London-storklubben Chelsea meldt sig ind i kampen, om den utilfredse kroat. Mateo Kovacic har bevist at han besidder potentiale, til at blive noget stort. Samtidig med at han godt kan spille, på et hold i toppen af europæisk fodbold.

Grundet manglende spilletid hos Real Madrid i en længere periode, ønsker Kovacic et Real-exit. Da det er forståeligt han med sine 24 år, gerne vil ud og have spilletid. Men om Real Madrid så har planer om at sælge for alvor, er der lidt tvivl om.

Chelsea har tidligere på sommeren hentet en anden midtbanestjerne til klubben, nemlig Jorginho fra Serie A-storklubben Napoli. Det er formentlig den nye Chelsea-træner Maurizio Sarri som har været frontfigur for at få Jorginho til Stamford Bridge.

Eftersom at den italienske træner tidligere har været træner hos netop den italienske storklub, Napoli. Prisen som man forventer at Mateo Kovacic koster, ligger ifølge det spanske medie Marca, på omkring 450.000.000 kroner.

Formår Chelsea at sikre sig endnu en profil?

Det er et beløb som Chelsea har, nem om de vil gå ud og bruge så mange penge endnu engang, er mere tvivlsomt. Da de som tidligere nævnt har været ude, og sikre sig Jorginho som ikke ligefrem var billig.

Man må dog understrege at hvis Chelsea formår at sikre sig Mateo Kovacic også, så bliver deres midtbane en af dem som man godt kan forvente en del af, da de efterhånden har en del profiler på midtbanen.

Læs også: West Ham gør handel officiel: Henter ny angriber