Bendtner er en af de mest omtalte danske spillere, og det gælder både i godt og ondt. Han har i mange år, haft svært ved at få karrieren på rette køl. Forskellige skader og klubskifter, har heller ikke gjort det lettere for ham. Når det så er sagt, er der dog et sted, han altid har bombet: landsholdet!

Han skiftede sidste år hans hjerteklub Arsenal ud med tysk fodbold, et skifte der både kunne blive fugl og fisk. Wolfsburg er nemlig kendt for deres meget strenge regler, mens Bendtner er kendt for at bryde dem. Om matchet har været vellykket, er svært at sige – en stamplads i start 11’eren, er det dog ikke blevet til

Ryger ikke til FCK

Ståle Solbakken og FCK har længe udvist interesse i Bendtner, og han har også selv nævnt, at han godt kunne se sig selv spille i København engang. Det bliver dog ikke i denne omgang. Sportsdirektøren fra Wolfsburg, Klaus Allofs, slår nemlig fast at både ham og hans angrebskonkurrent, Bas Dost, bliver i klubben.

” De har begge to kontrakter med os, og vi har ikke nogen grund til at sælge dem.”

Cheftræner, Dieter Hecking, siger at de to angribere har fået at vide, at der er en konkurrence om startpladsen. Det har Bas Dost forstået. Men det lader ikke til, at Nicklas Bendtner har forstået det på samme måde.

”Nogle gange forstår han det mere end andre gange, men alle i vores trup har mulighed for at vise os, at hvis vedkommende er på det rigtige sted, på det rette tidspunkt, har vedkommende også alle muligheder for at fortsætte på den succesfulde vej, vi befinder os på” siger Hecking,

”Dette er den nye generation og dens brug af de sociale medier kan man ikke kæmpe imod, men man kan selvfølgelig altid diskutere timing” siger Wolfsburg træneren.