Nicklas Bendtner er endnu engang i mediernes sollys, men denne gang omhandler det rent faktisk hans karriere som fodboldspiller. Igår bragte Ekstra Bladet en historie om den danske angribers fremtid i hans nuværende klub Wolfsburg. I følge Ekstra Bladets kilder er Hr. Bendtner nemlig færdig i den tyske Bundensliga klub, når denne sæson komme til sin ende. I følge avisen er Nicklas Bendtner ikke en del af truppen i de sidste to kampe, lige som han ikke har været det de seneste to kampe. Her er han i stedet blevet erstattet af den kinesiske angriber Xizhe Zhang.

WOLFSBURG, GERMANY - OCTOBER 02: Nicklas Bendtner of Wolfsburg looks dejected during the UEFA Europa League match between VfL Wolfsburg and LOSC Lille at the Volkswagen Arena on October 2, 2014 in Wolfsburg, Germany. (Photo by Stuart Franklin/Bongarts/Getty Images)

Sportsdirektøren er ikke tilfreds 
Det er klart, at Nicklas ikke er glad for den situation, han er havnet i. Men det må han leve med” Sådan lyder udtalelsen fra Sportsdirektøren Klaus Allofs til Wolfsburger Allgemeine Zeitung.
Nickelas Bendtner har spillet 18 sæsonkampe for Wolfburg denne sæson, hvor af 13 af dem har været som indskifter.

Sportsdirektøren forsætter:
Han kom til os oven på en svær periode. Vi har bragt ham tilbage på sporet. Nicklas kan vise det, hvis han kommer tilbage at spille oftere. Hvis det skal ske, kan han bevise det på træningsbanen” Hermed bekræftes det, at Nicklas Bendtner ikke har nogen udsigter til at spille flere kampe for Wolfburg, med mindre han forbedre sig i sin træning. Hvis Bendtner ikke kan følge med niveauet på Wolfburgs førstehold, som næste sæson skal spille Champions league, så er det derfor ikke sikkert, at de vil beholde ham efter denne sæson.

 

Bendtner til FCK

 Da Nicklas Bendtner i sin tid kom til Wolfburg, var det på en fri transfer fra Arsenal. Her skrev han under på en 3 årig kontrakt med den nuværende 2. plads i Bundesligaen. Men denne kontrakt synes ikke længere at have den store værdi, men det betyder ikke, at klubben vil lade Bendtner gå til billige penge! Men hvem skal købe den danske angriber? FCK har flere gange været sat i forbindelse med Bendtner henover de seneste par måneder. Nogen vil dog mene, at det er for tidligt for stor talentet, at vende snuden hjem mod den danske superliga. Men spørgsmålet er om Nicklas Bendtner’s fremtid er lys nok til endnu en europæisk klub.