Den berømte Niklas Bendtner, som sidste sommer skiftede fra den engelske klub Arsenal til tyske Wolfburg, er endnu engang endt i mediernes søgeslys. Denne gang drejer det sig hverken om skandaler eller fodbold, men hans kælenavn. Bendtner blev for en 3 uger siden spurgt af den tyske Avis WAZ, Westdeutsche Allgemeine Zeitung, hvorfra hans kælenavn Lord Bendtner stammer fra:
” Problemet er, at jeg ikke ved, hvor det kommer fra og forstår ikke det sjove i kælenavnet.” Bendtner tilføjer, at han tror det er noget de unge, gennem sociale medier, har fundet på, fordi det lyder godt.
Da han bliver spurgt om hans image svarede han: “Jeg er ikke sikker på, hvad mit image er. Det variere fra person til person. Min mor sagde altid, at jeg er en person der polarisere.”
Hertil tilføjer han et dansk ordsprog, som efter hans mening passer godt på ham: “Der findes dette udtryk i Danmark: Du er en, der skiller vandene. Jeg møder personer, der synes jeg er den mest fantastiske person i verden, og jeg møder også personer, der har lyst til at kaste flasker efter mig.”

nicklas-bendtner-overvaerer-her-sine-landsholdskolleger-fa-lammetaev-af-armenien-efterfolgende-slikkede-han-sar-ved-at-rage-pa-masser-af-numser-pa-natklubben-zen-610x305

Se og Hør giver Bendtner en gaver

Det danske billedugeblad Se og Hør offentliggjorde i torsdags, at de har foræret Niklas Bendtner 1 sqaure foot (svarende til  0.09 m2) land i Glencoe Wood, som en del af et naturreservat i Skotland. Når man i Skotland ejer et stykke jord får man automatisk tilegnet sig en titel som Lord. Derfor har Se og Hør, med et glimt i øjet, købt dette stykke jord til Niklas Bendtner for at give ham officielt ret til at kalde sig Lord Bendtner.
Niklas bendtner finder hele historien meget humoristisk og er glad for sin gave.

Skærmbillede 2015-03-16 kl. 12.14.35