Benfica-angriberen Raul Jimenez på 26 år, rygtes væk fra den portugisiske klub. Der er endnu engang stor interesse fra Premier League. 

Af Lasse D. Drescher

Den 26-årige mexicanske Benfica-angriber rygtes endnu engang væk fra den portugisiske storklub. Det er Premier League-mandskabet West Ham, som ifølge Express har meget stor interesse i mexicaneren.

(Photo by Carlos Rodrigues/Getty Images)

Det portugisiske medie Record skriver at Manchester United tidligere har vist stor interesse, i den velspillende angriber. Dog endte det ikke ud i en handel, og derfor kan Jimenez nu muligvis skrive under med en anden Premier League-klub.

Den 26-årige Raul Jimenez fik ikke vildt meget spilletid i sidste sæson. Det blev til seks startere og 13 indskiftninger. Det blev til syv mål i løbet af de kampe i den portugisiske bedste række.

Express understreger samtidig at Raul Jimenez blot har lavet 17 ligamål i de seneste tre sæsoner. Derfor må der stilles spørgsmåltegn, ved mexicanerens målfarlighed og om han egentlig kan forstærke West Ham meget.

Angriberens ophold i La Liga

Raul Jimenez var hos Atletico Madrid tidligere i karrieren, men han slog på ingen måde igennem. Derfor blev Jimenez solgt tilbage i 2014, hvor angriberen så forlod Atletico Madrid til fordel for Benfica.

Læs også: Chelseas vidunderdreng: Jeg sigter efter Ballon d’Or