I sidste sæson udlejede Chelsea den unge angriber Tammy Abraham til Bristol City. I The Championship havde Abraham stor succes. Det lykkedes ham i løbet af en sæson at score 26 mål for mandskabet. Det tiltrak stor interesse for større klubber.

Yderst til højre ses Tammy Abraham i en kamp mod Leicester City. Foto: Getty

Netop den interesse har gjort, at han i denne sæson er udlejet til liga-rivalerne fra Swansea, hvor han i weekenden fik debut for den walisiske klub.

LÆS OGSÅ: Conte spurgt om utilfreds spiller: Se hans iskolde svar her

Den 19-årige englænder drømmer dog om mere end bare en regulær karriere i Premier League. I et interview med Sky Sports fortæller spilleren om sine drømme og ambitioner for fremtiden.

-Jeg vil elske at vinde nogle store trofæer, og jeg ville elske at vinde Ballon d’Or. Det ville være en perfekt karriere. Det er noget at stræbe efter og træne hårdt for. Jeg har altid været ambitiøs.

-Jeg skal drømme stort i år. Sidste år havde jeg aldrig om at komme tæt på 30 mål, og jeg nåede 26, hvilket var en stor ting for mig. Min far sagde, at i år skulle jeg sigte efter det, som jeg opnåede sidste år – og endda overgå den præstation. Det driver mig, og det er noget at arbejde hårdt for, fortæller en selvsikker Tammy Abraham

LÆS OGSÅ: Ekspert: Sådan ender 2. runde i Premier League