Benfica-spilleren Victor Lindelöf har længe været rygtet til Manchester United. Hvis handlen går i hus, vil Benfica tjene absurd mange penge, på salget af Victor Lindelöf.

Af Lasse D. Drescher

Det portugisiske nyhedsblad O Jogo, fortæller at handlen mellem Benfica og Manchester United, om den svenske spiller Victor Lindelöf, mere eller mindre er en færdig og afsluttet handel.

(Photo by Gualter Fatia/Getty Images)

(Photo by Gualter Fatia/Getty Images)

Den svenske forsvarsspiller får ifølge O Jogo, en livsændrende kontrakt hos Manchester United. Lindelöf får ifølge mediet, en årlig løn på omkring 25.000.000 kroner efter skat. Lindelöf får på nuværende tidspunkt omkring 1.400.000 kroner hos Benfica, og derfor bliver det en kæmpe lønforhøjelse for svenskeren.

Benfica kommer til at tjene ekstremt godt på handlen, hvis den altså bliver kørt i hus. Benfica købte Victor Lindelöf tilbage i 2011, for omkring 700.0000 kroner. Det forventes at United kommer til at betale omkring 320.000.000 kroner for Victor Lindelöf.

Benfica kommer altså til at lave lidt over 319.000.000 kroner, i ren profit. Der er vel ingen tvivl, om at det er fantastisk scout-arbejde fra talentspejderne hos den portugisiske klub Benfica.

Læs også: Tidligere Chelsea-spiller: Zlatan kan blive en Premier League-legende