Den tidligere Chelsea-spiller Tony Cascarino fortæller, at Zlatan Ibrahimovic kan blive et af Premier Leagues bedste køb, hvis han fortsætter med at spille så godt, og lave så mange scoringer.

Af Lasse D. Drescher

Den tidligere Chelsea-spiller Tony Cascarino, fortæller at Manchester United har gjort en af de bedste handler. Det er Zlatan Ibrahimovic som Cascarino taler om.

(Photo by Matthew Ashton - AMA/Getty Images)

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Cascarino tror at Zlatan Ibrahimovic bliver en Premier League-legende, hvis han fortsætter med at spille så god fodbold, som han gør på nuværende tidspunkt. Mange tvivlede på Zlatan Ibrahimovic, og hans 35 år. Svenskeren har formået at modsige alt og alle, som mente han ikke var god nok.

Tony Cascarino udtaler følgende til The Times:

“Vi er kun i december måned, og Zlatan Ibrahimovic har allerede bevist at han er god nok, til at befinde sig i Premier League, med sine 16 scoringer. Selvom at Zlatan er 35 år gammel, så er Mourinhos og Zlatans samarbejde ikke muligt, at erstatte.

De to sammen, er så vigtige for deres hold. Det har de vist hos United, men også for flere år siden , da de var hos Inter samtidig.

Fortsætter Zlatan med at spille så godt, og bliver han hos United, så bliver han en af de absolut bedste køb, i Premier Leagues historie. Så kan han blive en Premier League-legende.”

Læs også: Real Madrid-spiller: Jeg har syv dage, til at afgøre mit klubvalg