Benfica-spilleren Victor Lindelöf rygtes endnu engang mod Premier League-storklubben Manchester United. 

Af Lasse D. Drescher

Der forventes endnu engang at ske meget store ting, hos Premier League-klubben Manchester United. Det italienske medie Calciomercaot skriver, at Manchester United endnu engang viser interesse i en Benfica-profil.

(Photo by Carlos Palma/NurPhoto via Getty Images)

Benfica-spilleren som rygtes mod Manchester United endnu engang, er den 22-årige svenske midterforsvar Victor Lindelöf. Det portugisiske medie Record, skriver samtidig at Benfica og United er tæt på at nå til enighed.

Det italienske medie skriver at Victor Lindelöf kommer til at koste omkring 255.000.000 kroner, at hente væk fra den portugisiske storklub. Benfica kan formentlig komme til at sige farvel, til flere store spillere denne sommer.

Det har været en yderst god sæson for det store portugisiske hold Benfica, som vandt den portugisiske liga denne sæson. Benfica endte med at have seks point mere end andenpladsen FC Porto.

Ankommer begge spillere til Old Trafford denne sommer?

Det italienske medie understreger at Manchester United er tæt på to signings. Det handler som førnævnt om Victor Lindelöf og Inter Milan-stjernen Ivan Perisic. Hvilken af de to signings der så forventes at komme til Old Trafford først, har det italienske medie ikke nogen anelse om.

Benfica har tidligere givet udtryk for at svenskeren Victor Lindelöf ikke var til salg. Nu meldes det modsatte jo så, at Lindelöf formentlig kunne komme til at fortsætte karrieren hos en anden klub en Benfica.

Læs også: Inter Milan-stjerne tæt på skifte til Premier League-storklub