28-årige Ivan Perisic er ifølge medie meget tæt på et skifte væk fra Inter Milan, og mod Premier League-storklubben Manchester United.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United forventes endnu engang, at ende ud med at have brugt rigtig mange penge når transfermarkedet lukker i. Manchester United brugte mange millioner sidste sæson, på franske Paul Pogba, Henrikh Mkhitaryan og Eric Bailly.

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

Hvor ser vi kroaten efter sommerens transfervindue

Den velspillende Inter Milan-stjerne Ivan Perisic, er tidligere blevet rygtet mod Premier League-klubberne Manchester United og Chelsea. Express skriver dog nu, at Manchester United mere eller mindre er nået til enighed med Inter.

Den 28-årige kroatiske kantspiller Ivan Perisic, har haft en rigtig god sæson med en del mål og assist. Det er i alle turneringer blevet til 16 mål og 10 assist, for Inter Milan-stjernen Ivan Perisic.

Det italienske medie Calciomercato skriver samtidig, at Ivan Perisic er tæt på et skifte væk fra den italienske storklub. Ivan Perisic kan blive Manchester Uniteds første sommersigning, såfremt at handlen bliver til en realitet.

Det velkendte italienske medie Calciomercato, skriver at det forventes at Inter og Manchester United når til enighed, i løbet af den næste uges tid.

Inter Milans sportsdirektør udtaler følgende til Calciomercato:

“De (Manchester United) har ikke givet os et officielt bud, men de har gjort det klart at de har stor interesse. Vi vil forstærke Inter, og derfor har vi ikke stor interesse i at sælge spillere, fordi vi vil forstærke truppen.

Vi har i truppen mange gode og vigtige spillere, på niveau med Perisic. Vi må bare lige overveje hvad vi gør, om vi sælger eller beholder Perisic. I min optik har vi en meget god trup, og egentlig en bedre trup end flere af de hold, der er endt over os i år.

Hvor mange ting der kommer til at ske hos os denne sommer, ved vi ikke endnu. Men der vil ske ting, og det afhænger også af hvad den nye træner ønsker.”

Læs også: Tidligere Liverpool-målmand på vej tilbage til England