Benfica har sagt farvel til tre spillere, og de har tjent ekstremt mange millioner på de tre salg. Nu rygtes endnu en stor profil væk, og det er igen Manchester-klubberne som viser interesse. 

Af Lasse D. Drescher

Der rygtes ifølge Sportwitness endnu en Benfica-stjerne væk fra den portugisiske storklub. Det er den 23-årige portugiser Nelson Semedo, er tidligere blevet rygtet mod Premier League, og det sker endnu engang.

(Photo by Lars Baron/Bongarts/Getty Images)

Sportwitness skriver at det er de to Premier League-storklubber, Manchester United og Manchester City som jagter den velspillende Benfica-stjerne. Nelson Semedo har været en solid spiller for Benfica, i den seneste sæson.

Det portugisiske medie Noticias Ao Minuto skriver, at den portugisiske storklub kun tillader et enkelt stort salg mere. Benfica har nemlig allerede sendt et par kæmpe stjerner væk, fra klubben.

Kæmpe overskud til den portugisiske storklub

Benfica har allerede tjent omkring 750.000.000 kroner på dette transfervindue, og derfor må det også forventes de kommer til at handle ind. Eftersom det er tre af de helt store stjerner, som er blevet solgt væk.

Det er den unge målmand Ederson, som har skrevet under med Manchester City. Så er der Victor Lindelöf som har skrevet under med Manchester United. Den sidste er så Goncalo Guedes som har skrevet kontrakt med Ligue 1-storklubben PSG.

23-årige Nelson Semedo har ifølge Sportwitness en frikøbsklausul på omkring 450.000.000 kroner. Mediet understreger dog at de to Manchester-klubber skulle være klar, til at kæmpe om den velspillende portugiser.

Læs også: Frustrationerne er ovre: Conte sikrer sig selv fremtiden