Manchester City-forsvarsspilleren Benjamin Mendy fortæller i et nyt eksklusivt og chokerende interview om sit forhold til sin træner i Premier League-klubben. En træner der er meget andet end en træner for venstrebacken, der har gang i sit andet år i City, efter han kom til klubben fra Monaco i 2016.

Forholdet mellem Benjamin Mendy og den tidligere Barcelona- og Bayern München-træner Pep Guardiola er godt. Så godt, at folk referer til Pep Guardiola som Mendys far. Det skriver det engelske medie 90min.com.

“I Manchester City, så driller Raheem Sterling mig nogle gange. Han spørger mig: Hvor er din far, Benjamin? Første gang han spurgte mig, forstod jeg den ikke. Men nu har jeg forstået at han mener Pep,” fortæller Mendy.

Afløser fundet: City har fundet Mendys erstatning

Den franske landsholdsspiller sammenligner Guardiola med Marco Bielsa. En meget berømt argentinsk træner, der stod i spidsen for Marsielle i Ligue 1 på det tidspunkt hvor Mendy også var i klubben.

Alle bruger han fornavn

Mendy fortæller: “Alle bruger hans fornavn. Han vil ikke have os til at kalde ham træner eller chef. Vi er venner alle sammen. Vi klar over at han bestemmer og at han har løsningerne på problemerne på banen, men vi ved også, at han kan være en god ven. En person der i bestemte situationer træder ud af lederrollen og er den, der er brug for at være.”

Mendy spillede kun syv kampe under Guardiola i Premier League i sidste sæson. Det var på grund af en skade, der holdte ham ude af fodbolden det meste af sæsonen. I denne er han dog tilbage. Pep har ikke mistet troen på ham. Han er nemlig startet inde i fire ud af fem af Citys første Premier League-kampe.