Liverpool-angriberen Christian Benteke har indrømmet, at han gav den belgiske stjerne Eden Hazard nogle fif under halvlegen i ottendedelsfinalen mod Ungarn.

Af Anders Lang Jensen

Photo by William Van Hecke/Corbis via Getty Images

Photo by William Van Hecke/Corbis via Getty Images

Belgien kørte let videre fra første knockout-runde til EM med deres lette sejr på 4-0 over Ungarn. Og takket være mange sene mål i kampen blev Ungarn fuldstændig most.

Eden Hazard var blandt målscorerne, men har ellers indtil videre været lidt anonym under slutrunden. Men kampen mod Ungarn var anderledes. Her viste Hazard, hvad Chelsea ikke fik i sidste sæson af den belgiske troldmand. Nemlig hans topniveau.

Nu har den belgiske angriber fra Liverpool Christian Benteke så fortalt i et interview med belgisk medie, at han gav Hazard nogle råd omkring at score mål.

Og den tidligere Aston Villa-stjerne er nu glad for hjælpen. Og han håber, at Hazard vil fortsætte formen i den kommende kvartfinale.

”Jeg sagde til Hazard, at han skulle skyde. I første halvleg havde han mange muligheder, men han tog aldrig chancen. Fra bænken prøvede jeg bare at få ham til at skyde på mål. Og i sidste ende hjalp det heldigvis”, siger Benteke til avisen.