Real Madrid har ifølge spansk medie interesse, i målfarlig PSG-angriber.

Af Lasse D. Drescher

Det spanske medie Don Balon skriver, at Real Madrid jagter en sen transfer her hvor transfervinduet snart lukker i. Real Madrid kan handle frem til august måned slutter, så derfor har de lige et par dage og handle i.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Real Madrid skulle have stor interesse, i at sikre sig en ny angriber tyder det på. Eftersom at det ikke tyder på at Real Madrid er fuldstændig tilfredse, med Karim Benzema og Borja Mayoral. Real Madrid skulle have en erfaren angriber fra Ligue 1 i kikkerten.

Spilleren som Real Madrid har i kikkerten, er den 31-årige angriber Edinson Cavani. Den solide angriber har specielt haft sit helt store gennembrud i italiensk fodbold. Det startede ud hos Palermo i perioden 2007 til 2010.

I 2010 kom der så stor interesse fra den italienske storklub Napoli. Cavani befandt sig så hos Napoli fra 2010 og frem til 2013. Fra 2013 af har Edinson Cavani så været at finde hos den franske storklub Paris Saint-Germain.

Edinson Cavani var i flere sæsoner andetvalg i PSG, da den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic var i klubben. Da Zlatan Ibrahimovic så forlod klubben, blev der plads til Edinson Cavani og derefter har den solide angriber slået til hos den franske storklub.

Er den 31-årige angriber et godt match for Real Madrid?

Prisen som man forventer at Real Madrid skal op og betale, for at sikre sig Edinson Cavani er ret høj. Det er altså en 31-årig angriber, men Cavani viser også gang på gang at han stadig er i form, og har målnæse.

Don Balon skriver at prisen som Edinson Cavani forventes at koste, ligger på omkring 535.000.000 kroner. Om det så er en pris som Real Madrid vil betale, er ifølge Don Balon tvivlsomt.

Læs også: Jagten går ind: Europæiske storklubber jagter Man United-profil