Af Anders Lang Jensen

Den franske spydspids har angiveligt accepteret en kontraktforlængelse med den spanske hovedstadsklub på yderligere to sæsoner.

Og ifølge en række kilder i spillerens hjemland Frankrig får Benzema en frikøbsklausul på hele £900m. Det vil altså sige, at en mulig købende klub i fremtiden skal smide intet mindre end 7,6 mia. danske kroner.

Rygterne har nærmest været konstante omkring et skifte væk fra den spanske hovedstad. Ledelsen på Bernabeu skulle ikke være tilfredse med den franske angriber, men da det angiveligt store transfermål denne sommer faldt i vasken, ser fremtiden anderledes ud for Benzema.

Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Monacos vidunderbarn Kylian Mbappe lignede den store næste transfer til den spanske hovedstad, og sådan en handel havde åbnet op for at skippe Benzema af sted til en anden klub denne sommer. Men AS Monacos nu tidligere topstjerne, på blot 18 år, skiftede til de franske konkurrenter PSG i stedet.

Der var angiveligt også bud fra det kinesiske vanvidsmarked på Karim Benzema, men tilværelsen i det spanske, og udsigt til fortsat spilletid i fronttrioen på Bernabeu, fristede altså mere, end de mange ugentlige millioner Kina lokker med.

Photo by Aurelien Meunier/Getty Images

Fansene af kongeklubben i Madrid har været rygtet som krævende og hårde i filten, og det sås tydeligt efter den skuffende hjemmekamp mod Valencia tilbage til den 27. august. Her spillede Los Blancos 2-2 i hjemmekampen, hvor den franske angriber blev piftet fra banen af hjemmepublikummet.

Den tidligere aftale løb indtil sommeren 2019, men det forventes altså, at Benzema skriver yderligere to sæsoner på dette. Det forlænger aftalen parterne imellem indtil sommeren 2021.