Transfervinduet er åbnet, spillere kommer til nye klubber og mange penge skifter hænder. På grund af alle de rygter, der florerer i medierne, kan man ikke rigtig stole på noget af det pressen skriver, medmindre det er bekræftet af klubberne, agenterne eller spillerne, der er involverede. Dette giver en vis form for usikkerhed og man forstår godt, at de professionelle fodboldspillere bliver irriteret, når de bliver interviewet om transferrygter, som bare er opstået ud af det blå.

Dette har fået flere spillere til at benytte sig af de sociale medier, når et rygte skal be- eller afkræftes. De mest hyppige er Twitter, Instagram og Facebook, men nogle kan også finde på at skrive til fansene på Snapchat. En af de spillere, som bruger Twitter er den franske angriber Karim Benzema.

Læs også: Søndagens ti svedigste transferrygter

Indlæg på Twitter fortæller om franskmandens fremtid

Benzema har over en længere periode været sat i forbindelse med et skifte til England, hvor klubberne Arsenal og Liverpool, er det mest interesserede. Real Madrids nye træner Rafa Benitez har sagt, at han vil bruge verdensstjernerne Gareth Bale og Cristiano Ronaldo mere centralt på banen, hvilket ifølge mediet caughtoffside.com, gør landsholdsangriberen overflødig.

Et skifte til Arsenal virker mest sandsynligt, da London-klubben mangler en verdensklasseangriber mere, hvis de virkelig skal være med i toppen af Premier League. Derudover er Benzema franskmand og klubbens franske manager Arsene Wenger har ry for at tilgodese hans landsmænd.

Læs også:Mourinho udpeger Chelsea-flops

Disse ord har Benzema dog afkræftet, idet han i tweetet nedenfor fortæller resten af verden, at han hører til i Spaniens hovedstad Madrid.

https://twitter.com/Benzema/status/635844916896264193/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

Teksten er på engelsk og kan løst oversættes til noget i retning af dette: “Til alle de klovne som ønsker at få mine fans til at tro ting. Her er mit hjem.” Sidste sæson refererer til baggrunden i billedet som er Real Madrids omklædningsrum.