Af Anders Lang Jensen

Én af sommerens helt store samtaleemner har været Chelsea store problembarn Diego Costa, der indtil videre, har nægtet at vende hjem til den engelske storklub.

Photo by Mike Hewitt/Getty Images

Et skifte har hele sommeren været rygtet tæt på, hvor især Costas tidligere klub Atletico Madrid har været meldt særdeles lune i den spanske angriber. Men der blev intet salg af den spanske spydspids i det netop lukkede transfervindue.

Den aggressive spanier har tilbragt størstedelen af sommeren hjemme i Brasilien, hvor han har været sammen med familien. Først på sommeren parkerede Costa sin bil på Chelseas træningsanlæg. Der er tale om en voldsom flot og stor Range Rover.

Photo by Kieran Galvin/NurPhoto via Getty Images

Diego Costa skulle angiveligt have parkeret bilen lige foran hovedindgangen til den flotte bygning, der danner rammer for træningsanlægget for Chelseas Premier League-hold. Her forlod spanieren bilen, lige inden han rejste til det brasilianske først på sommeren.

Bilen har stået på førsteholdets luksuriøse bilpark nærmest hele sommeren, men når Costa ikke har snakket ud med London-klubben endnu, skal bilen heller ikke stå sammen med de øvrige spilleres slæder. Det har bosserne på Stamford Bridge nu besluttet.

Photo by Craig Mercer – CameraSport via Getty Images

For ifølge den engelske avis, The Sun, har den øverste del af ledelsen hos de forsvarende engelske mestre bedt om at få fjernet den store Range Rover væk fra parkeringen. I stedet er bilen nu flyttet til ungdomsakademiets bilparkering, der er beliggende på den anden side af anlægget.

Videre melder et andet medie, SunSport, at klubben har fjernet Costas ting i omklædningsrummet, efter angriberen nægtede at vende tilbage til pre-season tidligere på sommeren. Der er altså fortsat en stort bål, der brænder mellem Chelsea og Costa. Et bål Chelsea-ledelsen nu har gjort endnu varmere.