Besiktas-angriberen Cenk Tosun rygtes ifølge engelsk medie væk, fra den tyrkiske storklub. Der er interesse fra Premier League-klubben Everton. 

Af Lasse D. Drescher

Ifølge Liverpoolecho har Everton interesse, i at forstærke deres angreb. Det meldes at Sam Allardyce og Everton har indstillet sigtekornet på den tyrkiske angriber Cenk Tosun, som til dagligt spiller for Besiktas.

(Photo by Burak Kara/Getty Images)

Mediet melder samtidig at Everton skulle stå klar, til at sende et bud mod  den tyrkiske storklub. Buddet som Everton vil byde på den 26-årige tyrkiske angriber ligger på omkring 170.000.000 kroner.

Tilbage i sæsonen 2013/2014 havde Cenk TOsun en god sæson, hvor det blev til 14 ligamål for Gaziantepspor. Efter den gode sæson hos den tyrkiske klub, viste storklubben Besiktas stor interesse, og det endte i sidste ende ud med et skifte.

Dog gik der noget tid før at den tyrkiske angriber formåede, at få godt med spilletid hos Besiktas. Men i 2016/2017-sæsonen fik Cenk Tosun så spilletid. Siden da er det bare gået i den rigtige retning for Tosun.

Cenk Tosun udtaler følgende om hans udvikling:

“Jeg har lært meget fra Demba Ba og Mario Gomez. Jeg har arbejdet og fået en masse erfaring. De er begge to stærke angribere, og det har gjort at jeg har kunne præstere bedre og kæmpe mig ind i truppen.

Træneren har vist mig tillid og tro, og det har jeg så lavet om til mål og gode præstationer. Hvis man ikke arbejder, så sker der ikke noget. Man er nødt til at gå den ekstra distance, for at nå til at blive succesfuld.”

Dog meldes der intet om hvor vidt der er andre klubber, som også har den målfarlige tyrker i kikkerten. Så på nuværnede tidspunkt tyder det på, at Everton er den eneste klub, som for alvor jagter Besiktas-stjernen.

Læs også: Moyes-problemer: Hvilken spiller bør West Ham jagte som førsteprioritet?