West Ham er ifølge engelsk medie på udkig efter midtbanespiller. David Moyes har ifølge Hitc Steven N’Zonzi og Marouane Fellaini i tankerne, dog er det ikke tydeligt hvem Moyes ønsker at se mest hos West Ham.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Hitc skriver at der er stor interesse fra West Ham, i Sevilla-spiller. Det er den 29-årige franske midtbanespiller Steven N’Zonzi, som rygtes meget mod Premier League lige for tiden.

(Getty Images)

Men de fleste forventer at Premier League-storklubben Arsenal har en fordel, i jagten på den fysisk stærke midtbanespiller. Da Arsenal formentlig vil og kan tilbyde en større løn og bonus, samtidig med at de spiller europæisk fodbold hver sæson.

Der skrives nu at det kan være at West Ham bør overveje en anden spiller, frem for Steven N’Zonzi. Spilleren der er tale om er den belgiske Manchester United-midtbanespiller Marouane Fellaini, som forventes at forlade De Røde Djævle.

Den nye West Ham-træner er David Moyes, som tidligere har været træner hos Manchester United. Derfor kender David Moyes også den 30-årige Manchester United-spiller godt nok, til at vide hvad Fellaini kan.

Marouane Fellaini bliver dog også rygtet mod andre klubber, ligesom Steven N’Zonzi. Derfor bliver det nok ikke nemt for West Ham, at sikre sig Fellaini. Hitc mener dog at Fellaini måske vil være en bedre løsning for et hold som West Ham.

Hvem har ret til at kræve mest?

Steven N’Zonzi forventes at kunne kræve mere i løn, end Marouane Fellaini kan. Det er fordi at Fellaini har kontraktudløb med Manchester United til sommer, derfor kan han formentlig ikke kræve hvad han vil, da han skal overveje fremtiden.

Sevilla-spilleren Steven N’Zonzi derimod forventes at kunne forhandle sig frem til en højere løn, da han ikke er lige ved at blive kontraktfri. Men N’Zonzi skal samtidig ikke kræve for meget, da han tydeligvis gerne vil væk fra Sevilla og derfor skal han være realistisk.

Læs også: Premier League-trio jagter Sevilla-profil