Sevilla-spilleren Steven N’Zonzi er blevet sat af holdet, og nu er der stor interesse fra tre Premier League-klubber.

Af Lasse D. Drescher

Sevilla-spilleren Steven N’Zonzi rygtes væk fra den spanske klub, og der er stor interesse i den franske midtbanespiller. Steven N’Zonzi er ifølge flere medier på vej væk fra Sevilla, og det forventes at franskmanden forlader Sevilla i januar.

(Photo by Aitor Alcalde Colomer/Getty Images)

Der er stor interesse fra tre Premier League-klubber. Det er ifølge mediet Clickliverpool klubberne Everton, West Ham og Arsenal som alle har interesse i den 29-årige franske midtbanespiller.

Dog forventes det ifølge mediet at Arsenal er favoritter, i jagten på den franske spiller. Den nuværende Everton-træner Sam Allardyce mener at hans kendskab til Steven N’Zonzi kan give ham en fordel, dog tvivler mediet på at N’Zonzi skifter til Everton.

Sam Allardyce var nemlig træner hos Blackburn Rovers, da Steven N’Zonzi spillede hos den engelske klub. Det er efter at Sevilla fik en ny træner, at Steven N’Zonzi har mistet sin plads på holdet.

Steven N’Zonzi har været en profil hos Sevilla, og været den klippe på midtbanen. Men han er blevet sat af holdet denne sæson, og derfor er det forståeligt at både Steven N’Zonzi og Sevilla har planer om at de skal skilles.

Hvilken Premier League-klub er egentlig favorit?

Flere medier mener at storklubben Arsenal er favorit, både fordi det er en større klub end West Ham og Everton. Men Arsenal spiller også europæisk fodbold hver sæson, hvilket er en ting de fleste fodboldspillere ønsker.

Så hvis Arsenal går ud og lover Steven N’Zonzi en plads på holdet, forventes det at det er rimelig sikkert at Arsenal vinder franskmanden. Arsenal kunne ifølge mediet godt bruge en solid klippe på midtbanen, som sjældent er skadet.

Læs også: Sam Allardyce afslører hovedårsagen til at Giroud ikke forlod Arsenal sidste sommer