Rygterne har svirret igennem længere tid. Om Virgil van Dijk og et muligt exit fra Southampton, som hollænderen i øjeblikket repræsenterer.

Virgil van Dijk i aktion for Southampton i en kamp mod Norwich i sidste sæsons FA Emirates Cup. Foto: Getty Images

Men nu skulle den dog være god nok. Siden 2015 har Virgil van Dijk tørnet ud for Southampton, og det er sket med stor succes. Dette har tiltrukket interesse fra flere af Europas topklubber, herunder Liverpool. Men nu ser det ud til, at et skifte endelig begynder at rykke på sig, efter at have ulmet igennem længere tid.

SE OGSÅ: FC Midtjylland varmede op til den kommende kamp – og så skete dette

The Saints, som jo er den store engelske havneby Southamptons kælenavn for det lokale fodboldhold, har nemlig indkøbt en anden hollænder. Nemlig forsvarsspilleren Wesley Hoedt, der kommer til Premier League fra italienske Lazio.

Den 23-årige stopper skifter til Southampton fra Lazio efter to år i den italienske hovedstad. Det skriver det engelske medie, Premium Sport.

Til netop Premium Sport udtaler Lazios nuværende sportsdirektør, Igli Tare, følgende:

– Han (Wesley Hoedt, red.) bad selv om at blive solgt. Han ønsker at udvikle sig, og har derfor forlangt et skifte til Premier League, da han modtog interesse derfra. Et skifte til Southampton falder på plads i nær fremtid.

SE OGSÅ: 400.000.000? Morata brænder på det SKAMMELIGSTE

Southampton blev for nyligt overtaget af et kinesisk konsortium, som overtog aktiemajoriteten fra den daværende ejer af klubben, Katarina Liebherr. Hvorvidt det kommer til at ændre klubbens fremtidige strategi er endnu uvist. Men en kinesisk overtagelse tyder som regel på flere penge til transfer-budgettet.

Southampton er kommet forholdsvis godt fra start i Premier League med fire point efter to kampe. Senest vandt man hjemme mod West Ham United, der har fået tilgang af flere store profiler denne sommer, blandt andre Javier ‘Chicharito’ Hernández, Joe Hart og Pablo Zabaleta, mens man i åbningskampen fik 0-0 mod walisiske Swansea.