Af Anders Lang Jensen

Efter en række dårlige resultater fyrede den tyske gigantklub den italienske mestertræner, Carlo Ancelotti. Det skete dagen efter nederlaget til PSG på hele 3-0 i Champions League i sidste uge. Nu melder det store medie Bild så, hvordan fremtiden ser ud på Bayerns trænerpost.

Photo by A. Pretty/Getty Images for FC Bayern 

Spekulationerne omkring den nye træner, som skal tage over på Allianz Arena, har været mange side fyringen af Ancelotti, som kom ovenpå en skuffende sæsonstart i både Champions League og den hjemlige Bundesliga, hvor holdet blot er placeret på en tredjeplads.

Men nu melder tyske Bild, at den nye træner er fundet. Det er i form af den aldrende Jupp Heynckes, som skal tage over ved roret for resten af sæsonen. Den 72-årige træner har tidligere været træner i den sydtyske gigant.

Som højdepunktet var Heynckes i spidsen for Bayern München tilbage i 2013, hvor holdet på Allianz Arena vandt the treble. Dette indebar trofæerne af Bundesligaen, cupturneringen og sidst Champions League.

Den midlertidige løsning efter Ancelotti blev kortvarigt assistenttræneren Willy Sagnol, men nu er det altså blot et spørgsmål om tid, før den særdeles rutinerede træner vender tilbage hos de tyske giganter i det sydtyske.

Photo by Sebastian Widmann/Bongarts/Getty Images

Andre navne som den tidligere Dortmund-træner Thomas Tuchel var nævnt meget, men den 72-årige træner har altså jobbet indtil slutningen af denne 17-18 sæson. Den unge Hoffenheim-træner Julian Nagelsmann var også en mulighed på rygtebørsen.

De to tyske trænere forventes at kæmpe om jobbet til sommer, hvor der med al sandsynlighed skal findes en ny og permanent træner hos Bayern. Her vil de to tyskere igen være favoritter til at overtage den eftertragtede post.

Bayern er uden sejr i holdets sidste 3 kampe og er allerede 5 point bag konkurrenterne fra Borussia Dortmund, som ligger forrest som 1´er i den tyske Bundesliga.