Lille gav søndag aften debut til to spillere i en noget anderledes position, end de er vant til.

Lilles træner, Marcelo Bielsa, var bestemt ikke tilfreds med tingenes tilstand i Strasbourg søndag aften. På grund af en tåbelighed fra den faste målmand og det faktum, at han havde opbrugt alle sine udskiftninger, måtte han ty til kreative midler. Markspillerne blev derfor skiftet ind, for at gøre skaden god igen! Det lykkedes dog så bare overhovedet ikke. Foto: Getty Images

Lille gav to forskellige markspillere chancen i buret, da de tabte i Strasbourg.

Gæsterne havde opbrugt alle deres udskiftningerne, da den faste målmand i klubben, Mike Maignan, blev udvist efter 63 minutters spil, for at kaste en bold i hovedet på en modspiller.

Angriberen Nicolas de Preville overtog herefter tjansen som målvogter, men lod alt for let et mål indkassere, da værternes Jonas Martin prikkede bolden stille og roligt forbi ham.

Herefter blev det dog ikke meget bedre. Forsvarsspilleren Ibrahim Amadou skiftede plads med de Preville, men kunne heller ikke holde buret rent, da Strasbourg fordoblede føring på et straffespark, som Dimtri Lienard på sikker vis satte ind, mens oprykkerne lukkede ballet med en flot scoring af Jeremy Grimm til stillingen 3-0.

Dermed bringer Strasbourg sig op på 13. pladsen efter to kampe, mens Lille befinder sig  på en 10. plads.

LÆS OGSÅ: AFSLØRET: Sanchez på vej til PSG