Det er ikke altid lige nemt at være moderne fodboldspiller. De sociale medier skal plejes og passes, og ofte kan det gå galt, hvis man ikke lige tænker sig om.

LONDON, ENGLAND – AUGUST 06: Alexis Sanchez of Arsenal looks on from the bench prior to the The FA Community Shield final between Chelsea and Arsenal at Wembley Stadium on August 6, 2017 in London, England. (Photo by Dan Istitene/Getty Images)

Alexis Sanchez kom søndag eftermiddag lidt for uheldigt af sted, da han ville svare en af sine Twitter-følgere med et såkaldt tweet.

Der var som sådan ikke noget uskyldigt over tweetet, men Alexis Sanchez havde altså glemt at slå sin lokationsdeling fra, så hans følgere kunne se, at han befandt sig i Paris.

LÆS OGSÅ: Nedturen fortsætter i FCK: Profil ude resten af året

Alexis Sanchez har været en af de helt store transferhistorier i år. Meget tyder på, at han kommer til at forlade Arsenal i dette transfervindue.

I sæsonpremieren mod Leicester sad han da også på tribunen. Med tweetet hældes der endnu mere benzin på det allerede igangsatte bål.

Paris Saint-Germain har længe været en stærk bejler til chileneren, og dette tweet er nok et hårdt slag for de fleste Arsenal-fans, der med al sandsynlighed må berede sig på, at Sanchez er på vej væk: