En tysk Bayern München-spiller skulle være meget tæt, på et skifte væk fra München. Der er nemlig stor interesse fra en anden tysk storklub.

Af Lasse D. Drescher

Det tyske medie Bavarianfootballworks skriver at der formentlig snart falder en officiel handel  igennem, mellem to tyske storklubber. Det er de to tyske storklubber Schalke 04 og Bayern München, som skulle være meget tæt på at gennemføre en handel.

(Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)

Spilleren som der er tale om, er den 28-årige tyske midtbanespiller, Sebastian Rudy. Tyskeren vil formentlig snart være at finde hos Schalke frem for Bayern München, hvor han har befundet sig i den seneste sæson.

Rudy forlod nemlig den tyske klub Hoffenheim, for at tage det store skifte til netop Bayern München. Prisen som Schalke ifølge mediet skulle betale ligger på omkring 120.000.000 kroner , for at hente væk fra Bayern München.

Bayern München-præsidenten Karl-Heinz Rummenigge har været ude og udtale sig, om rygtet med at Sebastian Rudy skulle være på vej væk. Rummenigge har udtalt at Sebastian Rudy er egentlig blot mangler sit obligatoriske lægetjek, for at skiftet kan blive en realitet.

Meldingen lyder samtidig på at Sebastian Rudy forventes at komme igennem lægetjekket inden så længe. Sebastian Rudy har i den seneste sæson som tidligere nævnt spillet for Bayern München. Dog at sige han har spillet, er måske en overdrivelse.

Gør München klogt i at sælge Sebastian Rudy?

Den tyske midtbanespiller har nemlig mere eller mindre befundet sig på bænken, hos den tyske storklub. Derfor kan man ikke ligefrem sige at skiftet til Bayern München har været en succes, for den tyske midtbanespiller.

Mange kan formentlig også undre sig over, hvorfor at Bayern München egentlig valgt at hente Sebastian Rudy til klubben. Rudy havde godt nok en solid tid hos Hoffenheim, men Rudy ligner ikke en af de typiske stjerner som Bayern plejer at hente til klubben.

Læs også: Benzema-erstatning i kikkerten: PSG-stjerne kan komme til Madrid