Den erfarne midtbanespiller Yaya Touré meldes nu, at være tæt på en London-storklub. Yaya er efter sigende i London for at skulle igennem et lægetjek.

Af Lasse D. Drescher

Den 35-årige Yaya Touré har siden i sommers været klubløs, og har derfor skulle overveje om han vil fortsætte som fodboldspiller eller om han vil stille støvlerne på hylden. Det tyder ifølge det engelske medie ESPN, nu på at Yaya Touré fortsætter sin karriere.

(Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

Yaya Touré befinder sig ifølge mediet i London, på nuværende tidspunkt. Grunden til det, er at Touré skal til et lægetjek. Det må derfor forventes at vi muligvis kan se Yaya Touré hos en London-klub i den nærmeste fremtid.

Der har længe været skrevet om at Yaya Touré og hans agent har været utilfredse, over behandlingen som Touré har fået af Manchester City. Der er flere som har set West Ham som en fremtid, det går Yayas agent Dimitry Seluk så ud, og skyder ned med det samme.

Dimitry Seluk har ifølge det engelske medie udtalt, at Yaya er en vinder og derfor er der ingen chance for at han skriver under med West Ham. Så hvis man skal lytte til Yaya Tourés agent, så tyder det på Yaya ikke skriver under med en af de mindre London-klubber.

Ser vi mon Yaya hos en af de helt store London-klubber?

Seluk har også udtalt at Crystal Palace ikke bliver en mulighed, så der bliver efterhånden ryddet ud i London-klubberne. Og det tyder på det er alle de mindre London-klubber som bliver sorteret fra, hele tiden. Så alt tyder på Yaya kan være på vej, til en London-storklub.

Hvilken storklub meldes der så intet om, på nuværende tidspunkt. Yaya Touré er som sagt efterhånden blevet 35 år gammel. Men Touré har også bare meget erfaring, som kan hjælpe mange klubber, specielt de unge spillere i truppen.

Læs også: Officielt: Marseille sikre sig AS Roma-profil