AS Roma-profil har ifølge italiensk medie officielt forladt AS Roma, for at fortsætte sin karriere hos den franske storklub Marseille.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver, at den franske storklub Marseille har sikret sig en ny spiller. Det er den hollandske midtbanespiller, Kevin Strootman, som så forlader den italienske storklub AS Roma, til fordel for Marseille.

(Photo by Paolo Rattini/Getty Images)

Mediet skriver at hollandske Kevin Strootman skulle have underskrevet en fem-årig kontrakt, med den franske Ligue 1-storklub. Prisen som Kevin Strootman meldes at koste for Marseille, ligger på omkring 185.000.000 kroner.

Den franske storklub har gjort handlen officielt på deres Twitter-profil, ved en video som ifølge Calciomercato er inspireret af det velkendte spil Fortnite. Kevin Strootman har for nyligt været rygtet mod Premier League.

Premier League-storklubben Manchester United har tidligere vist stor interesse, i den hollandske midtbanespiller. Dog er det ikke sluttet ud i en handel, og nu vil vi altså kunne følge Kevin Strootman hos Ligue 1-storklubben Marseille i fremtiden.

Kevin Strootman slog igennem i hjemlandet, hvor han først var en solid spiller hos Sparta Rotterdam. Så efter nogle år hos Rotterdam, tog Kevin Strootman til en anden hollandsk klub, nemlig FC Utrecht.

Derefter gik turen så til den hollandske storklub PSV Eindhoven, hvor Kevin Strootman så var en profil. Efter nogle sæsoner i den klub, tog Strootman så til udlandet hvor han kom til at tørne ud for den italienske storklub AS Roma.

Bliver Kevin Strootman en succes i Ligue 1?

Kevin Strootman spillede hos AS Roma fra 2013 og frem til nu, hvor vi så kan følge hollænderen fremover hos Ligue 1-storklubben Marseille. Der er dog lidt tvivl om hvorfor Strootman nu har valgt at forlade AS Roma, da han fik spilletid.

Det tydede for alvor ikke på at han var på vej til at blive bænket, sådan permanent. Så derfor undrer handlen formentlig nogen, men det bliver spændende at følge Strootmans fremtid.

Læs også: Det er officielt: Manchester United er i KRISE!