20-årige Marcus Rashford er et sprudlende engelsk talent, men tvivlen om hvor vidt han får den spilletid han skal have, er stadig gældende.

Af Lasse D. Drescher

Den nu 20-årige Marcus Rashford fik sit gennembrud for Manchester United, tilbage i 2015/2016 sæsonen. Siden står Marcus Rashford noteret for 72 Premier League-kampe for De Røde Djævle. I de kampe er det blevet til 16 scoringer og otte assist.

(Photo by Nigel Roddis – The FA/The FA via Getty Images)

Marcus Rashford bliver specielt i England, set som et af nutidens største talenter. Det er der nok heller ikke nogen tvivl om, at den lynhurtige englænder er. Dog kræver det også at Rashford så får meget spilletid, så han kan fortsætte den vilde udvikling.

Der er ingen tvivl om at Marcus Rashford har en lys fremtid foran sig, både hos Manchester United men også hos det engelske landshold. Han er uden tivvl et stort talent, og han er elsket af United-fansene. Det står helt klart, at de håber på han får en masse spilletid, på Old Trafford.

Marcus Rashford udtaler følgende til The Mirror:

“Mange drømmer om at spille for en stor klub, og der er mange som drømmer den drøm for dig, specielt fansene. Mange drømmer om at spille for deres barndomsklub, og den lokale klub. Så man spiller aldrig kun for klubben og sig selv, men også for fansene og alle som bakker op om projektet, og som udviser stor støtte.”

Der er flere eksperter og medier, som har skrevet at Marcus Rashford bør overveje hans fremtid. Da han har brug for så meget spilletid, som muligt. Rashford får spilletid hos Manchester United, men han er ikke førstevalg altid, og det er lidt problemet.

Samtidig skriver der at Manchester United på ingen måde har interesse i, at lade Marcus Rashford forlade klubben. Da de gerne vil have ham i klubben, men Rashford skal også bare bruge en masse spilletid.

Læs også: Ferdinand: Jeg ønsker at se denne Real-stjerne hos United