Real Madrids Gareth Bale rygtes endnu engang væk fra den spanske storklub. Rio Ferdinand er klar i tonen, når han fortæller hvad han mener De Røde Djævle bør gøre.

Af Lasse D. Drescher

Den 28-årige Real Madrid-stjerne Gareth Bale rygtes igen væk, fra den spanske storklub Real Madrid. Det er endnu engang Premier League-storklubben Manchester United, som viser interesse i waliseren.

[Denis Doyle/Getty Images]

Gareth Bale har siden han skiftede til Real Madrid i 2013, haft op- og nedture. Dog har det for det meste været nedture, specielt i den seneste lange periode. Florentino Perez har også gjort det klart, at han gerne vil sælge Gareth Bale.

Waliseren står ifølge BT Sport noteret for 182 kampe for Real Madrid. I de kampe er det blevet til 82 scoringer og 59 assist, for den walisiske stjernespiller. Nu udtaler tidligere United-stjerne sig om at han ville elske at se Gareth Bale, spille for De Røde Djævle.

Rio Ferdinand udtaler følgende til BT Sport:

“For hans talent ønsker jeg 100% at se Bale spille for United. Hvis de kan få ham for en ordentlig pris, men hans talent er stort det er der ingen tvivl om. Det kræver bare han kommer på banen hver uge, og får spilletid. Det har han ikke fået hos Real Madrid.

Han er et stort talent, og han har bare haft en dårlig sæson. Dog er fansene ikke glade for ham, men han har lavet 16 scoringer. Jeg ville elske at se ham spille for Manchester United i Premier League.”

Det engelske medie fastslår samtidig at det dog kommer til at koste en del penge, hvis Manchester United skal ud og sikre sig 28-årige Gareth Bale. Spørgsmålet går også lidt på hvor Bale så skulle spille, på United-holdet.

Eftersom at Bale er kantspiller, så skal han kæmpe mod Martial, Rashford, Sanchez og Mata. Mediet mener at United som sådan har nok spillere, på de positioner så Bale måske ikke er så vigtig.

Læs også: Oliver Kahn: Hvis jeg var Buffon, ville jeg stoppe til sommer