Den tyske legende Oliver Kahn giver sit bud på, hvad han synes italienske Gianluigi Buffon bør gøre. Læs udtalelsen fra Oliver Kahn længere nede i artiklen.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver nu, om at Oliver Kahn er ude og rose Gianluigi Buffon. Den italienske Juventus-stjerne forventes af mange, at have spillet sin sidste sæon for den italienske storklub.

(Photo: Getty Images)

Gianluigi Buffon er efterhånden blevet 40 år gammel. Oliver Kahn er på nuværende tidspunkt 48 år gammel, og tyskeren stoppede karrieren tilbage i 2008. Derfor har Kahn haft samme alder, som den Gianluigi Buffon har nu.

Italieneren har vundet mere eller mindre alt med det italienske landshold, og hos Serie A-storklubben Juventus. Dog er der et trofæ, som specielt Buffon gerne vil have på sit CV. Det er nemlig Champions League-titlen, som Buffon har forsøgt at vinde med Juventus længe.

Oliver Kahn udtaler følgende til mediet:

“Det er ikke nemt at indse og vide, hvornår det er tid til at slutte karrieren. Hvis Buffon havde stoppet karrieren tidligere, havde han undgået de store nederlag i kampene mod Sverige og Real madrid. Men det er også forståeligt at han vil kæmpe mod nye mål og titler.

Buffons helt store drøm er at vinde Champions League-trofæet, bare en enkelt gang. Jeg kunne også have spillet nogle flere år, men hvorfor skulle jeg gøre det? Phillip Lahm var også i perfekt form, men han stoppede også.

Hvis man ikke ved hvornår det er tid til at stoppe karrieren, kan det komme ti lat gøre meget ondt.Hvis jeg var Buffon ville jeg stoppe karrieren til sommer. Han er en verdensmester, og han var den bedste målmand i verden. Det er det eneste som gælder.

Det er ikke det røde kort og det faktum at han ikke har vundet Champions League, som skal i fokus.”

Læs også: Wilshere er England bedste fodboldspiller – nogensinde!