De seneste år er de største klubber i verden blevet forkælet med store kontrakter med forskellige trøjemærker. Manchester City er i gang med Nike. Men det kan der måske laves om på.

Af Anders Lang Jensen

MANCHESTER, ENGLAND - NOVEMBER 05:  The Manchester City players take part in a mintues silence in honour of Remembrance Day prior to kick off during the Premier League match between Manchester City and Middlesbrough at Etihad Stadium on November 5, 2016 in Manchester, England.  (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

Adidas giver Manchester United £75m om året. Chelsea har lige underskrevet med Nike for 15 år i fremtiden. En aftale der indbringer klubben £900m de næste 15 sæsoner. Tottenham rygtes også i nye klæder. En mulig handel med Nike kan indbringe Spurs £25m om året.

Men den ellers så rige klub Man City tjener ikke i nærheden af dette. £12m om året er det, de lyseblå får for deres nuværende aftale med Nike. Den aftale løber de næste 3 sæsoner endnu.

Nu skriver Daily Star så, at klubben kan se frem til en mulig kongeaftale. Det relativt lille brand Under Amour er interesserede i Manchester City. Det er der dukket et billede op af på det dejlige internet.

2

Hvad siger du? Kan dette være Citys kommende trøjer?