Bonucci rygtes tilbage til Juventus, samtidig med en Juventus-stjerne rygtes mod AC Milan.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Football-Italia skriver at der muligvis er en stor handel undervejs, mellem to italienske storklubber. Det er den italienske stjerne Leonardo Bonucci som rygtes tilbage til Juventus, som han forlod i sommers.

(Photo by Lintao Zhang/Getty Images)

31-årige Leonardo Bonucci kan være på vej tilbage til Juventus, og så er der en anden spiller som skal fra Juventus til AC Milan. Det er den argentinske stjerne Gonzalo Higuain, som forventes at være færdig i Juventus.

Dog melder mediet også at der er en Premier League-storklub, som også har fået øjnene op for Leonardo Bonucci. Det er José Mourinho og Manchester United som længe har haft interesse, i at sikre sig en solid forsvarsspiller.

Mange undre sig stadig over at Leonardo Bonucci valgte at forlade Juventus, for at skifte til AC Milan. Nu tyder det så for alvor på, at han er på vej tilbage til den italienske storklub, hvor han for alvor fik etableret sig selv som en af verdens bedste.

AC Milan har en forhåbning om at komme tilbage i toppen af italiensk og generelt bare europæisk fodbold. Det var formentlig også derfor de sidste sommer handlede så stort ind, og blandt andet fik Leonardo Bonucci til klubben.

Vil det være et godt skifte for Bonucci?

Dog har sæsonen været lidt skuffende, og det kan godt være at italienske Bonucci måske er kommet i tvivl, om hvor vidt han tog den rigtige beslutning. Derfor er der stadig en mulighed for, at Leonardo Bonucci gerne vil tilbage til Juventus.

For at han hver sæson kan kæmpe med om Serie A-titlen og være med i slutningen af Champions League-turneringen hver sæson. Nu hvor Juventus har sikret sig Ronaldo er de i manges en kandidat, til at kunne vinde Champions League.

Læs også: Premier League-oprykker vil sikre sig endnu en portugiser