Endnu en portugiser rygtes mod Premier League-oprykker, for at få mere erfaring og viden ind på holdet.

Af Lasse D. Drescher

Wolves er kommet op i Premier League, efter en solid sidste sæson. De har for alvor været ude og handle stort ind, specielt er der blevet hentet portugisere til klubben. Wolves har hentet fem solide spillere til klubben, som kan styrke truppen.

(Photo by Maddie Meyer/Getty Images)

Det er spillere som Rui Patricio fra Sporting, Diogo Jota fra Atletico Madrid, Willy Boly fra FC Porto, Raul Jimenez fra Benfica og Leo Bonatini fra Hilal. Wolves har for alvor store intentioner om at skulle blive oppe i Premier League i minimum en sæson.

Nu lyder meldingen på at Wolves har endnu en portugiser i kikkerten. Det er AS Monaco-spilleren Joao Moutinho, som er ret erfaren. Den 31-årige portugiser har tidligere spillet hos Sporting Lissabon og FC Porto, før skifte til AS Monaco hvor han spiller nu.

Det forlyder sig samtidig på at Premier League-klubben muligvis kan sikre sig Joao Moutinho, for omkring 40.000.000 kroner. Hvilket altså ifølge de fleste ikke er nogle penge, hvis man kigger på hvor erfaren Joao Moutinho er.

Han står samtidig noteret for rigtig mange kampe for det portugisiske landshold. Han står noteret for over 100 landskampe, så han har altså meget erfaring. Samtidig med at han kun er 31 år gammel, og derfor stadig forventes at have nogle år tilbage i benene.

Kan Moutinho blive klippen hos Wolves?

Man har før set at for klubber som rykker op i Premier League, har det været vigtigt at de har haft nogle solide profiler. Det er netop der hvor en spiller som Joao Moutinho kommer ind i billedet. Da han har meget erfaring og viden som kan hjælpe hele holdet.

Han kan blive en form for klippe for flere af de unge spillere, og være med til at hjælpe dem til med udviklingen.

Læs også: Real Madrid-spiller har anmodet om at blive solgt: Premier League-storklubber er klar