Det er den 20-årige brasilianske Bordeux-spiller Malcom, som ifølge engelsk medie er super eftertragtet hos Premier League-storklubben Manchester United.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Punditarena skriver at Manchester United, fortsat har stor interesse i ungt talent. Det er Ligue 1-talentet Malcom, som til dagligt spiller for den franske klub Bordeux. Malcom er ifølge flere medier en eftertragtet herre, blandt flere storklubber.

(Photo by Rob Newell – CameraSport via Getty Images)

Den 20-årige brasilianske kantspiller har været velspillende, og det forventes at Ligue 1-klubben Bordeux ikke kan holde fast i brasilianeren længe. Da det forventes at der inden så længe vil lande bud, som Bordeux får svært ved at afvise.

Ligue 1-klubben har en forhåbning om at kunne sikre sig omkring 455.000.000 kroner, for den 20-årige brasilianske kantspiller. Mediet understreger at det er en pris, som flere europæiske storklubber står klar til at betale.

Dog meldes det at Premier League-storklubben Manchester United er klubben som er i førersædet, på nuværende tidspunkt. José Mourinho skulle have haft scouts siddende i lang tid, og fulgt Malcoms udvikling hos Bordeux.

Er interessen fra Mourinho så stor?

Ifølge mediet Goal skulle José Mourinho have afsløret, at han mener at Malcom er det bedste talent på fodboldscenen på nuværende tidspunkt. Dog skal der tages med et gran salt, da Manchester United har flere talenter i truppen.

Det forventes at grunden til Mourinho har udtalt sig som han har, er måske for at Malcom skal føle sig speciel så han overvejer skiftet nærmere.

Malcom formåede i sidste sæson at lave syv mål, og det har han allerede opnået i denne sæson. Men forskellen er så at nu er de blot halvvejs i ligaen, så derfor forventes det at Malcom formentlig godt kan ende på 15 mål og måske mere.

Hvilket er super solidt for en kantspiller, understreger det engelske medie.

Læs også: På bekæstning af Joe Hart: Jordan Pickford ny førstemålmand på det engelske landshold?