Den 20-årige brasilianske angriber Malcom, optræder til dagligt for Ligue 1-klubben Bordeux. Malcom rygtes ifølge Express mod Premier League-storklubben Manchester United.

Af Lasse D. Drescher

Den unge brasilianske angriber Malcom på blot 20 år, spiller til dagligt hos den franske klub Bordeux. Den unge brasilianer er ikke så velkendt i manges øjne, men der er ingen tvivl om at Malcom kan blive en succes.

(Photo by Manuel Blondeau/Icon Sport via Getty Images)

Den brasilianske angriber Malcom har i 55 kampe for Ligue 1-klubben Bordeux scoret 11 mål. Efter at Malcom tog turen til det franske. Malcom skiftede i januar 2016 til Bordeux fra den brasilianske klub Corinthians.

Har den unge angriber en fremtid i Premier League?

Det engelske medie Express rygter allerede den brasilianske angriber væk fra Ligue 1-klubben, og mod Premier League. Manchester United har ifølge Express stor interesse, i den 20-årige brasilianer Malcom.

Malcom har udtalt sig om rygterne, som forbinder ham med et skifte til Manchester United. Malcom udtaler sig til mediet Gazeta Esportiva.

Malcom udtaler følgende til mediet:

“Jeg er rolig, og jeg ved at jeg skal overveje mit valg og mine muligheder meget nøje. Jeg skal have fokus på det jeg laver på banen, og så lader jeg min agent have fokus på mine muligheder.”

Læs også: City kædet sammen med Guardiolas tidligere gulddreng