Borussia Dortmund-talent rygtes væk fra den tyske storklub, da der er kæmpe interesse fra Premier League.

Af Lasse D. Drescher

Den 19-årige amerikaner Christian Pulisic rygtes ifølge det tyske medie, Kicker, væk fra den tyske klub Borussia Dortmund. Der skulle nemlig endnu engang være stor interesse i amerikaneren, fra Premier League-storklubben Liverpool.

(Photo by Justin Berl/Getty Images)

Jürgen Klopp har tidligere givet udtryk for, at han ville elske at have en spiller som Christian Pulisic i klubben. Liverpool har tidligere forsøgt at sikre sig Pulisic, dog er det aldrig blevet til en færdig handel.

Meldingen lyder på at Borussia Dortmund vil lade Christian Pulisic forlade klubben, på en betingelse. De kræver et bud på minimum 525.000.000 kroner, før at de vil lade den unge kantspiller forlade Signal Iduna Park.

Christian Pulisic har for alvor vist sig frem, efter han slog igennem hos Borussia Dortmund. Den tyske storklub har længe været kendt for, at skabe mange unge talenter og kunne sælge dem videre. Det forventes også at kunne ske med Christian Pulisic.

I perioden 2015 til 2016 var Christian Pulisic at finde på Borussia Dortmunds ungdomshold. Det var så i 2016 at den unge amerikaner slog igennem, og viste træneren at han besidder evnerne til at blive en af de rigtig gode.

Jürgen Klopp har tidligere vist stor interesse i spillere fra den tyske Bundesliga. Grunden til det er at tyskeren var træner hos netop Borussia Dortmund i nogle sæsoner, hvor de for alvor var en stor konkurrent til Bayern München i toppen af tysk fodbold.

Klopp fortsætter med at jagte profiler i hjemlandet

Derfor har Klopp haft interesse i at forstætte med at kigge på spillere, og specielt unge talenter i hjemlandet. Christian Pulisic kunne ifølge Kicker formentlig også få en stor rolle, hvis han skiftede til Liverpool.

Kicker forventer nemlig at der vil kunne komme en del spilletid, til netop Christian Pulisic. Da han også har vist hvor god han er, og ikke blot skal prøves af, for at se om han har niveauet.

Læs også: Spændende: Bytter AC Milan og Juventus deres stjerner?