Der er flere ting som kan ske i dette øjeblik, Morata kan ende i Serie A. Dog kan vi også ende med at se Higuain og Bonucci skifte klubber.

Af Lasse D. Drescher

AC Milan har ifølge Calciomercato stadig kæmp interesse i at sikre sig en ny angriber. Sidste sommer hentede de André Silva og Nikola Kalinic til klubben. De to angribere kostede meget, og de har skuffet meget.

(Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)

Derfor vil den italienske storklub ud og sikre sig en ny spiller, som kan sende mange bolde i netmaskerne. AC Milan har vist stor interesse i den spanske angriber Alvaro Morata, som netop rygtes væk fra Chelsea.

Morata har ikke haft et super godt skifte, til den førnævnte engelske storklub. Men han var stærk hos Juventus da han spillede der, så det kan være han kan slå igennem ved et skifte tilbage til italiensk fodbold.

En anden spiller som også har været rygtet mod AC Milan, er Juventus-stjernen Gonzalo Higuain. Den 30-årige argentiner forventes at være på vej ud, efter at Cristiano Ronaldo er kommet til den italienske storklub.

AC Milan-kaptajnen Leonardo Bonucci forlod netop Juventus, for at skifte til AC Milan sidste sommer. I den seneste tid har der dog været skrevet meget om, at Leonardo Bonucci skulle have et ønske om at skifte, tilbage til Juventus.

Mon byttehandlen falder på plads?

Derfor har der været snak om at en mulig byttehandel mellem AC Milan og Juventus kunne være en mulighed. Ved en handel kunne Leonardo Bonucci komme tilbage til Juventus, og AC Milan kunne sikre sig en målfarlig angriber, nemlig argentineren Gonzalo Higuain.

Om der så skal nogle penge den ene eller den anden vej, er der endnu ikke tale om. Men det kunne ifølge Calciomercato være en god mulighed for begge klubberne, til at forstærke sig. Da Juventus kunne få en stærk forsvarsspiller som tidligere har været en profil i klubben.

Læs også: Medie: Dette kan ske hvis Hazard skifter til Real Madrid