De forsvarende engelske mestre fra Manchester City skal forsøge at gentage sidste sæsons succes under spanske Pep Guardiola. Helt suverænt sikrede holdet på Etihad Stadium sig mesterskabet med markant afstand til de nærmeste forfølgere.

Af Anders Lang Jensen

 

Forventningerne er dermed sat på maksimum forud for titelforsvaret, der skal udspille sig. Spilledragterne til en ny sæson er også vigtigt. For længe siden offentliggjorde Manchester City deres nye hjemmetrøje, men den spritnye udebanedragt er nu bekræftet.

Tirsdag har de forsvarende mestre fra Manchester City lanceret udebanetrøjen, som klubben i den kommende sæson skal forsøge at forsvare mesterskabet i.

Trøjen er designet af Nike, og skulle, ifølge klubbens hjemmeside, være inspireret af klubbens trøje fra 1998/99-sæsonen, hvor klubben formåede at vinde en ualmindeligt vigtig kamp mod GIllingham efter straffesparkskonkurrence.

Sejren sikrede Citys tilbagevenden til Division One, og anses af mange som en genopstandelse for klubben, som vi kender den i dag. Dermed er den historiske del af trøjens lancering også vigtig omkring den ny dragt.

Her på fodboldspilleren.dk synes vi uden tvivl, at den nye trøje er et mesterskabshold værdigt. Den er enkelt, men stadig moderne og lækker. Hvad synes du?

Du kan se den nye trøje herunder: