Neymar er et navn, som de færreste næser er gået forbi i løbet af denne sommer. Flere dage, uger og måneder gik med rygter om, at nu skulle han væk, og nu blev han, og til sidst blev det jo som bekendt et skifte til den franske storklub Paris Saint Germain, der endte med at give hele 1,65 milliarder kroner for den brasilianske guldfugl, der bare buldrer derudad i Ligue 1, hvor pariserne gør krav på mesterskabet efter en skuffende sidste sæson, hvor man tabte mesterskabet til rivalerne fra AS Monaco.

Titler skal ind i skabet hos Paris Saint Germain. Derfor har man også valgt at erhverve topklassespillere som Kylian Mbappe og Neymar Jr.

LÆS OGSÅ: CL-klub afslører: Vi forsøgte at hente Dembélé

De to stjerner har allerede bidraget til den gode stemning i klubben, og fredag aften gæstede den franske hovedstadsklub oprykkerne fra Metz. Det endte i en total afklapsning, og pariserne kunne løbe derfra med en 5-1 sejr takket være storartet spil af nyindkøbene. Dermed syder og bobler optimismen i Europas kærlighedsby nummer 1.

Neymar Jr. Fortsætter med at levere for Paris Saint Germain. Den brasilianske offensivstjerne kom som bekendt også på tavlen i gårsdagens sejr, og det mål kan du se her. Han scorede i øvrigt til stillingen 3-1.